Sunday, December 26, 2010

x_x Peace Contest x_x

Ni kali kedua me join contest online..Dulu join contest Smokey eye by Kak Marliy Kama dan kali ni me teruja konon hihi nak join pulak contest peace. Terima Kasih daun keladi kat cik iena eliena yang sudi tag ain. Dah lama cik iena tag, tapi sekarang baru ketemu gambar peacenya. haha..punya susah nak cari gambar tunjuk jari kuasa dua ni.

Peace Contest ni di anjurkan oleh Cik Ezan Idma
tuan nya pun kecik2 lagi chumel..
Sila tengok gambar beliau yang sweet ni..of kos la gambar mesti ada peace ya..
nama pun peace contest..

comel kan?
Sila klik pic untuk join contest

Gambar apa yang ain nak pertaruhkan di sini?
Ceit..ni gambar paling tak elok bagi i
tapi setelah godek-godek dalam laptop
ni la gambar paling sopan konon ain jumpa..
ni la dia...


|



|




|



|




|




|


Sila abaikan senyuman dan air di hidung
buruknya gambar dalam air eh

|


|



Nak tahu syarat-syarat nak join contest ni :-

1) Follow blog cik ezan - done. Cik Ezan kata xfollow pun boley jugak..hihi
2) Mesti ada BLOG dan orang MALAYSIA ya - done
3) letak Banner Contest dan sidebar berlink beliau ok.. - done
4) Tag kengkawan :- done

So orang yang terpilih dari senarai yang me yakin memang suka nge'peace' je kerjanya ialah jeng..jeng..jeng



 Cik waney yang bertudung putih itu. Sebenarnya insan di sebelah beliau lagi kuat ber'peace' haha.. malangnya beliau yang bertudung biru tu cik Azirah xde blog..xdapat la den nak mengetag


Cik moon bertudung hitam disamping i la


Shaz pon dah peace jugak


Ko mesti join ah rezz...aku  ada nampak gambar ko peace tadi..hihi


tak tahu la ni gambar sebenar beliau atau tidak..Beliau dah warning awal2 jangan tag beliau.. tapi... ada I kisah? haha


p/s Korang bila lagi nak 'peace'?

Sila senyum didalam air ya..hahahaha

10 comments:

JAI said...

Wahh..off topix..kamek urang swak juak..thanks kerna singgah blog kamek

Yutaka Mushimura said...

orang sarawak sudah ditemuin...

hehhe..

opss..pasal tag nie..xper..xper..da prepare pic peace kt gathering 26/12 dgn blogger....

nnati ek...tunggguuu:)

Yutaka Mushimura said...

oh yer..kalu nak tawu..tuh memang pic sy mase sy kecik2...

:)memang kenangan....

taliff said...

hahahah..si yutaka nie malu2 ayam jee....tag jew....

Yutaka Mushimura said...

ceh..talif..nanti kaw...:)

MisZ Aien said...

cik jai...
akhirnya mek temu juak org srwk ooo

MisZ Aien said...

Yutaka: haha..mamang saja nk tag awak..nsib baik awak nak kan

MisZ Aien said...

taliff: haah..dia mamng malu2 ayam n kambing

nik rosmawati said...

cantik pic dlm air tu.sempat lg buat peace.

MisZ Aien said...

hihik..tq...tu gmbar buruk lg...
oleh sebab tak byk gambar peace tu je la yang ada...kiki

NuffnanG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kisah Ku Bermula Disini.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

Web Analytics