Friday, December 3, 2010

Apa Kata Hati

Salam semua...

Bertemu lagi di ruangan kali ini..

ceittt...entry lepas me cakap me tak online lagi...
sekalinye asyik online pulak ye.. bukan ape ni pun pinjam laptop kawan...
sat2 pinjam laptop khodi..sat2 lagi shaz..
laptop ain pulak rosak entah kenapa..pening betul laaa...(haha..agaknya lama sangat online la tu ain)
nak mengupdate blog pun payah...
sementara menunggu laptop terbang dari sarawak..
so ain akan guna je laptop kodi ni sementara dia masih dikampung..

( pic curi dari tenet)

To my prens..thanks sudi meminjamkan harta mu ini..
selamat bergumbira di sana..
jangan lupakan daku di sini yang berseorangan..
ditemani oleh amoeba dan synthetic compound yang asyik contaminate..
ameba..tolong lah suka kat saya..
saya dah penat nak jalan kaki selang dua tiga hari pegi makmal semata-mata nak jumpa awak..
awak tau tak betapa penat saya tunggu awak membiak dengan baik.
tiba2 awak mati tanpa khabar...
Aghhh...sigh...


( ni pun curi X 2.. ni la ameba yang asyik bunuh diri tu)

Penat betul dengan FYP..
ada yang hidup dengan nyamuk..
ada yang berhadapan dengan ketam yang asyik mematikan diri...
ada pokok2 kultur yang tak hidup2..
dan apakah khabarnya si penjaga belangkas..
sila bertabah semuanya yaaa...
Teruskan perjuangan kita hingga ke akhirnya...

( curi lagi dari google)

Buat diriku dan dirimu yang masih belajar dan sentiasa belajar..
semoga kita senantiasa diberkati ALLAH dan lebih memahami kehidupan ini..

3 comments:

deerest said...

Hey girl! :)
I wanted to reply to you about your quesiton on my blog about the REVLON COLORSTAY FOUNDATION CHART SHADES.
Since Early Tan is NW35, and is a tad too dark for you. According to the chart, True Beige or Warm Golden should be helpful since it's equivalent to NW30 (which is a tad lighter, however still being NW)! I hope that helps you! :)

This was post you've commented on:
http://the-beautifool.blogspot.com/2010/06/mac-studio-fix-fluid-revlon-colorstay.html

x

MisZ Aien said...

hiii..tq for reply..it is really helpful..
and by the way what is NW anyway? is that MAC foundation shade chart?

Khodijah said...

wah2.. ak trharu.. nme ku dsebut2.. ptut la ak trsedak2 di umh..ekekeke.. ak xpnh lpe ko yg.. ko slalu de dlm igtn ak.. cme ak xmo kaco ko, sbb ko cbuk ngn fyp.. neway, luv u till the last breath of mine.. frens 4 eva.. muah3..

NuffnanG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kisah Ku Bermula Disini.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

Web Analytics