Monday, December 20, 2010

Kenapa perlu aku menjadi president di blog Yutaka?

Kenapa aku perlu menjadi presiden
atau kenapa perlu saya jadi presiden?
sebenarnya saya "tak nak" pun..
tapi saya telah "dipaksa" oleh incik yutaka Mushimura
yang hari2 dok promot..
untuk menjadi ahli kaporat di blog anda..
haha..mesti incik yakuza ini marah dengan statement ini..
ceittt...




saya ingin mencalonkan diri saya ini menjadi ahli tertinggi saja walaupun tak berapa nak meninggi..
saya tak nak jawatan president..nanti tak pasal2 kena turun takhta pulak..haha..takuttt
incik yakuza...undi lah saya menjadi calon exco/calon adun/ Menteri besar di wilayah anda..
saya akan bekerja dengan baik..ini tipu hihi
Saya mahu kerusi emas kalau ada...
inilah pertama kali nya saya bertanding merebut kerusi jawatan karporat
itu lah sebabnya saya 'demand' lebih..haha..
emosi sungguh daku ini..

Silalah memilih saya kerana saya memang 'baik dan rajin'



P/s :- Siapa2 yang rasa nak bertanding di Kerajaan Pantai Yutaka Mushimura
silalah mendaftar di Blog Yutaka
dijamin free dan bebas tol  :-p

13 comments:

Yutaka Mushimura said...

best entry...awk punyer entry dah dibaca dengan jayanyer....

woohaa..kretip sungguh entry awk...

eh..awk the first one....tq ek...GA masih terbukak lagi...woohaa...

;)

Yutaka Mushimura said...

terhiburnyer sy...heheheh....:)

MisZ Aien said...

ceit..saya bangga jadi yg pertama konon

kehkeh...memang kretip macam kambingnya..haha

selamat terhibur

MisZ Aien said...
This comment has been removed by the author.
taliff said...

incik yutaka, nantikan saye untuk merebut jawatan tu..huhuhuhu

MisZ Aien said...

taliff..mari kita bertnding sama.
=)

Yutaka Mushimura said...

rebut kerusi secara sihat....ek...

hahah...:)

MisZ Aien said...

haha..opkos la...
kerusi pa nk direbut lg ni...berlian atau intan?

Yutaka Mushimura said...

kerusi entik...hahahah...:)

MisZ Aien said...

haha..kerusi antik mahal...best kot..ada lagi x

Yutaka Mushimura said...

hhaaa.xder...

GA nak tutup kedai nanti...

http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2010/12/perhatian-ga-aku-hampir-hampir-nak.html

MisZ Aien said...

kehkeh..kdekut...

taliff said...

yutaka mmg kudakut....kkkekekkkkkkkkkek

NuffnanG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kisah Ku Bermula Disini.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

Web Analytics