Thursday, January 27, 2011

Bila saya nak wat entri baru | Tiba-tiba elektrik takda pulak

Salam my dear reader,

Bertemu lagi di ruangan dan kesempatan ini..chewah..formal la pulak... setelah lama daku menghilang disebalik kesibukan yang melanda FYP + Assigment + Kelas + Tido..zzz, saya takde masa pon untuk berblogging konon ini tipu, sila jangan percaya.. kalau untuk bermekap-mekapan, Oh! Itu sentiasa ada.. 

Merepek tambah membebel sambil pot pet lagi..wahh...dah empat kali entri ni bertukar tajuk dari tadi..mula dari topik duit >> mekap>>sayang>>dan post yang sekarang ini.. Asal nak menulis je, ada je benda nak menggangu. Mula2 saya taip tajuk Pokok kultur Duit| pokok duit-duit ada laa...pastu saya pon mati kutu. Saya mau duit tapi saya kurang duit..saya ingat saya nak tanam pokok yang leh keluar duit...pastu idea da hilang disebabkan... bila bukak purse....ahh..,tengok2 ada 3 keping duit biru muda + 1 keping duit hijau + 1 keping duit merah..wahhh... terus takda mood wat topik duit...itu sangat stress ok...hoho

ini pokok duit-duit | alangkah baiknya kalau setiap daunnya bertukar Si bentuk bulat Wau Bulan kan bagus..
Sumber : di sini


Then, saya decide nak wat entry pasal mekap la pulak... gedik-gedik la mo buat review pasal mekap Miss Ross long lasting wet make up Palette, siap dengan pembuka bicara berbunga2 lagi, sayangnya nak kena edit gambar lagi..kena crop lah, kena ubah saiz pic la...waaa...saya jadi malas...sangat malassss...Oleh sebab kemalasan terlampau itu, saya save tajuk..tekan balik 'new post' dan...taip ini...

"Sejauh manakah murahnya panggilan sayang?"

pastu saya tukar..macam pelik je tajuk ini..

"Sejauh mana mahalnya panggilan sayang?"

Ada apa dengan sayang? Sejak bila pulak ' sayang' ni ada nilai? Murah kah? Mahalkah? Tutur manis Sang jejaka mengucapkan sayang lancar sahaja...wah ada nilaikah itu? kalau berchenta, takpe la jugak.. ini sekali dua bertemu..sekali dua bermesej dah bersayang-sayangan antara dua insan itu..waaa..saya tidak boleh tahan... serius tidak tahan...saya naik meluat sampai idea sayang-sayang insan dua darjat itu hilang.. saya berhenti sejenak...

Last chapter,

saya baru nak menulis lagi..serius baru ada mood nak tulis..tengah posing maut fikir tajuk entry bagai ni, tiba-tiba lektrik putus...waaa.... kenapa sampai macam ni sekali..tolong jangan dengki saya.. saya nak update blog... saya nak menulis... saya dah bosan.. saya dah tak tahan lagi...saya menulis dengan emosi wanita yang berdondang sayang... saya tak nak taip lagi..idea saya semua dah dibawa pergi..saya mau tidur...ZZZ

P/s: Entri ini tidak ada kaitan dengan sesiapa yang diatas dan dibawah tapak tanah kite berpijak..




4 comments:

Yutaka Mushimura said...

eh...semahal mana perkataan sayang kan....

baru perasaan setiap entry sy start dengan salam sayang...emmm...ape maksud tersirat...senang jer..

maksudnya di owner xde yang special..senang jer kan...hahhaha...:)

kalu dah ade yang special..sure kot ilang perkataan sayang tuh...hhehehe...so..far itu adelah promotion buat pembaca setia....:)

djah.amd said...

mgkin ak kne maen jauh2 bru ko de idea kot...kn3..hak3...

MisZ Aien said...

@ Yutaka:

Haha..ok la tu mulakan dengan salam sayang..orang tak kan amik hati pon pasal tu sebab awak prihatin kn dengan pembaca blog awak..

cuma yang agak annoyed bila orang dengan mudah panggil sayang dengan ada niat nak 'mengorat' tapi sayangnya berunsur gatai...hhaha... bila pikir murah sangat ke sayang dia tu.. pompuan ni sayang..pompuan tu pun die panggil sayang...

tu la yang saya maksudkan.. bukan salam sayang awak kepada pembaca setia awak..itu kan elok dan baik je..:)) peace no war...hehe..cilok tajuk entri awak

MisZ Aien said...

@ Djah:

haha..mungkin juga..chewah..xde la... lau xde mood pon, ideanya xkeluar.. kecuali lau bermekap kena tangkap mood lebih..lau x buruk la jadinya...hahaha

NuffnanG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kisah Ku Bermula Disini.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

Web Analytics