Saturday, April 16, 2011

Usop Wilcha @ Maharaja LAwak 3 - Serius sangat Best | Jozan pun Mantap kott

Salam Pembaca setia,

Kali ni ain nak kongsi kat korang video Maharaja Lawak episod 3 hokeyyy...yang pastinya dengan kehadiran Usop Wilcha sebagai tetamu undangan...memang best sangat... 

Tema pada kali ini ialah : Muzikal
Cuba senyap.....

*******

            Cer...tinggi....cer.....tinggi....
            Kome...kome...kome....kome come & go....
            Kome...kome..kome...kome...pushstop.... 


amik google..tq


video
Cute kan Si Usop nie...

Well, 
        seperti biasa Jozan memang tetap lawak dan kepopularitian mereka semakin menaik. Pengisian lagu yang ngam ngan topik, tepat dan menghiburkan.. anyway..suara mereka memang sedap pon kalau menyanyi.. masih lagi teringat Johan ngan Zizan semasa mengacarakan program Raja Lawak musim berapa entah yang episod muzikal gak..versi Along Bukit Beruntung, lagu hindi...dan banyak lg....kadang-kadang lagi best dari peserta..hihi..but anyway in this program, Maharaja Lawak, they are the contestant and the competitor..so bro, fighting & chayok...!!!


video

Oh ya, the other group yang best jugak macam biasalah Sepah... dan gabungan yang kian mantap dari minggu ke minggu ialah kumpulan JAMBU = Tauke + Yus... Kumpulan Jambu ni memang persembahan sentiasa menarik, idea tak pernah kering...dan yang penting..kerjasama...kerjasama diaorang memang terbaik...Mamat Khalid suka aje... thumbs up...kekeke..i loike toooo...



video2 ni ain dapat dari blog itu dan ini..tqII

p/s : Saya sokong Jozan, Sepah, Nabil dan Jambu...Sape setuju sila angkat tangan macam saya....!!! Sol....mari abah dodoikan Sol....Soley..soley...Soleley..



0 comments:

NuffnanG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kisah Ku Bermula Disini.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

Web Analytics