Wednesday, April 20, 2011

Tutorial Make up Kening tanpa cukur @ shave

Salam semua,

This is a good news pada sape yang suka mekap...suka kening ala2 akak Ziana gitu...tapi xmo cukur kening segala...xmo cukur2 ek.. haram..ops..

Lau betul nak study, korang sila klik abang nuex-mekap artis ini ok... ni semua beliau yang ajar..siap ada step2 yang ringkas lagi nak ikut...Tq pada incik kerana sudi share... Incik Nuex ni pon mekap artis yang berjaya gak..mekap beliau cantek2 nie...

lawakan?

tengok?
kening akak ziana gitu..wow..ini step guna gam stick NON-TOXIC

Oh ya, lau nak tau langkah2 diatas sila la korang meng-CLICK kan link yang ain bagi diatas..apapun, good luck study membuat kening..

p/s : Saya baru beli gam-RM1.80 sahaja..kekeke



4 comments:

Rezz Fukumoto said...

wah lawa la kening kalau buat mcm ni..wajib try niey..hik4

MisZ Aien said...

bha..ko try la..:)))

aku baru try tadi..keke..blum jadi sgt..haha,..

meaow lady said...

saye tak pandai2x gak nak wat kening nih.. :(
bole tu bole gak tp kemasan tak halus..

Aminah Baharom said...

mne nk beli gam nie

NuffnanG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kisah Ku Bermula Disini.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

Web Analytics