Friday, June 10, 2011

Demam Running Man

Salam semua,

Untuk kesekian kalinya, saya memunculkan diri lagi... Kali ni, for sure nak cerita pasal Running Man rancangan realiti KOREA..verrryyy the funny..muahehe.. memang seronok la..penuh dengan aksi, games, lucu dan dll..
So, korang rugi lau tak tonton rancangan nie..Lau nak download, better korang donlod kat FB..senang.. ada page sendiri SUBS..SUBS ni bertanggungjawab untuk menterjemah bahasa dari bahasa KOREA ke English.. jadi kita leh la jugak fahamkan... ( tiba2 macam rugi xbelajar bahasa koreakan? 

Sekarang ni, subs FB dah release episod 39 bersama Sunny dan Yoona ( Kumpulan SNSD). Tak sabardah nak tunggu episod yang de latest..but, we hav to be patient..dear..gives chance to them to translate and support them..

Yoo Jae Suk

Kim Jong Kook

Ji Suk Jin

Song Ji Hyo

Kang Gary

HaHa @ Ha Dong HOOn

Lee Kwang soo

Song Joong Ki

Lizzy


Running Man Members

Berita sedihnya, Song Joong Ki dah meninggalkan RM untuk episod 41 terakhir kalinya..uwaaa..harunya.. Dan sapakah yang bakal mengganti the pretty boy Joong Ki.. :((

P/s: Jom pakat ramai2 sokong dan tonton running Man..






4 comments:

Yutaka Mushimura said...

heheh..mesti bestkan cite korea..aigOOoooOOOooooOOOOoo

selamat menonton.

iEnA eLiEnA said...

salam dear..
heheh lame cik iena tak singgah sini..
yunk jum join contest nie (^_~)
http://ienaeliena.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress.html

iEnA eLiEnA said...

salam dear..
heheh lame cik iena tak singgah sini..
yunk jum join contest nie (^_~)
http://ienaeliena.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress.html

Cherrie Pie Sweety said...

berminat tak dengan mekap miss rose? boleh tengok blog saya :)

http://trendyvoguecollection.blogspot.com/2011/06/miss-rose-eyeshadow.html

NuffnanG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kisah Ku Bermula Disini.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

Web Analytics